12 Johtokunta

Johtokunta

Johtokunnan huoltajien edustajista puheenjohtajana on toiminut professori Tero Heikkilä ja varapuheenjohtajana HR Manager Sari Vertanen. Sihteerinä ja esittelijänä koko koulua koskevissa asioissa ovat toimineet rehtori Kirsti Koski (17.11.2020) ja johtava rehtori Antero Hietamäki (1.2.2021 lähtien) ja muina esittelijöinä ovat toimineet rehtorit Markus Leppiniemi, Aapo Halonen ja Kirsti Koski. Johtokunta piti lukuvuoden aikana kolme varsinaista kokousta 17.11.2020, 4.2.2021 ja 25.5.2021.

Marraskuun kokouksessa tutustuttiin koulun TurvaVaris-mobiilisovellukseen, joka osaltaan varmistaa koulun työturvallisuutta. Lukion uuden opetussuunnitelman työversio sekä seuraavan lukuvuoden työ- ja loma-aikojen suunnittelu olivat myös valmisteluvaiheen keskustelussa. Pandemiaan liittyviä opetusjärjestelyitä sekä kerrattiin syksyn osalta että valmistauduttiin myös muuttuviin tilanteisiin kevään varalta.

Johtokunta hyväksyi helmikuun kokouksessaan lukuvuoden 2021–2022 työ- ja loma-ajat ja Normaalikoulun lukion opetussuunnitelman LOPS2021 sekä toukokuun kokouksessa Opetushallituksen ohjeistamia perusopetuksen opetussuunnitelman päivityksiä liittyen ohjaukseen ja arviointiin.

JohtokuntajäsenetVarajäsenet
Oppilaiden huoltajien edustajatTero Heikkilä (pj)
Sari Vertanen (vpj)
Mikko Tuomi
Hanna Jämsä
Minna Ranta
Kaisa Leino
Sara Robinson-Moncada
Katri Autere
Opettajankoulutusyksikön edustajatEija PakarinenJosephine Moate
Jyväskylän kaupungin edustajatJuha PaananenLeena Lyytinen
Opettajakunnan edustajatHeikki Luumi
Niina Rekiö-Viinikainen
Olli-Pekka Salo
Mari Kalaja
Sampo Hankama
Maarit Ilola
Muun henkilökunnan edustajatTuomo SuontamoTuija Kilpeläinen
Opettajaksi opiskelevien edustajaJani Laaksonen
Opettajaksi opiskelevien edustajatSelma Khazari
Aino-Elina Paananen
Maria Nieminen
Noomi Toukola
Elisa Heikkilä
Aini Ruuskanen